Savcılıktan İBB’ye ‘İmamoğlu’ talimatı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan İmamoğlu’na Önemli Kararlar

19 Mart’ta gözaltına alınıp tutuklanan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan dikkat çeken gelişmeler gelmeye devam ediyor.

Savcılık, 24 Mart tarihli yazısında İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne 6 belediye başkanının afiş ve pankartlarının kullanımını kısıtlamış, talimat sonrasında söz konusu isimlere ait posterler kamusal alanlardan kaldırılmıştı.

METRO, METROBÜS, OTOBÜS VE VAPURLARDA KULLANIM YASAK

Onlar TV’den Barış Terkoğlu’nun haberine göre İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İBB’ye yolladığı yeni talimatla Ekrem İmamoğlu’nu içeren fotoğraf, resim, video ve ses materyallerinin kullanımını yasakladı.

Verilen talimat doğrultusunda, İBB’ye ait metro, metrobüs, vapur ve otobüs araçlarında ve istasyonlarında Ekrem İmamoğlu’nu gösteren herhangi bir içeriğe yer verilmeyecek.

Related Posts

İYİ Parti ve DEVA parlamenter sistemi zenginleştirecek; iki parti “ortak komisyon” kurdu

İYİ Parti ve DEVA parlamenter sistemi zenginleştirecek; iki parti “ortak komisyon” kurdu

Hamaney’in karargahının bulunduğu bölge vuruldu

İsrail Hayom, İsrail’in son saldırılarında Ayetullah Ali Hamaney’in sığınağının hedef alındığını öne sürdü. ABD Başkanı Trump ise Hamaney’i öldürmenin kolay olduğunu söyledi. Tahran’dan henüz yanıt gelmedi.

İsrail ABD’den destek alıp almayacağını öğrenmeyi bekliyor

CNN’in üst düzey İsrailli yetkililere dayandırdığı haberine göre, ABD ve İsrailli yetkililer, İsrail’in İran’a yönelik saldırılarının ilerleyişi ve ABD’nin müdahil olma olasılığı konusunda sık sık iletişim halinde bulunuyor.

İsrailli bakanlar dünyanın gözü önünde birbirine girdi! İtirafı damga vurdu

Tahran-Tel Aviv hattında karşılıklı füze saldırıları sürerken, İsrail hükümetinde tansiyon yükseldi. Savaşın gölgesinde biri eski iki İsrailli bakan, kameralar önünde sert şekilde tartıştı.
Tartışmaya ise, “İran’ın füze kapasitesinin bu kadar güçlü olduğunu bilmiyorduk” itirafı damga vurdu.

Dünya Sağlık Örgütü’nden uyarı: İran’ın nükleer tesislerine saldırmanın uzun vadede etkileri olabilir

Dünya Sağlık Örgütü’nden uyarı: İran’ın nükleer tesislerine saldırmanın uzun vadede etkileri olabilir

Son dakika… Devlet Bahçeli’den İsrail-İran çıkışı! ‘Tedbir’ çağrısı yaptı: ‘Savaşın küresel eksene sıçraması halinde…’

Son dakika haberi… 5 gündür süren İsrail-İran çatışmalarına dair bir değerlendirme yapan MHP lideri Devlet Bahçeli, “İran’a karşı 13 Haziran saldırısı göstermiştir ki, her an tedbir ve teyakkuz halinde olmak coğrafyamızın bize yüklediği sorumluluktur” dedi., “tedbir” çağrısı yaptı.