İstanbul 4.2 ile sallandı! Naci Görür’den gece yarısı kritik açıklama

İstanbul’da Gece Saatlerinde 4 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

İstanbul, deprem korkusuyla sarsılmaya devam ediyor. Gece saatlerinde, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgilere göre Marmara Denizi’nde saat 23.36’da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 8 kilometre olarak belirlendi.

Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4,2 olarak duyurdu.

Prof. Dr. Naci Görür, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Silivri-Büyükçekmece arasında 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu deprem, kırılması muhtemel Kumburgaz Fayı üzerinde gerçekleşti. 23 Nisandan beri bu fay hattında küçük stres değişimleri yaşanmaktadır. Geçmiş olsun.”

Diğer bir deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ise yaptığı paylaşımda, “Beklenen 4,2 büyüklüğündeki artçı depremdir. Endişe edilecek bir durum yok.” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Trump’tan Zelenskiy’nin Rusya’ya yaptırım çağrısına yanıt

Trump, Rusya’ya yönelik yaptırımlar konusunda sadece kendisinin karar vereceğini söyledi.

Kadıköy’de inşaat alanındaki ağaç otomobilin üstüne devrildi

Kadıköy’de inşaat alanındaki ağaç, park halindeki otomobilin üzerine devrildi. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda otomobilde hasar meydana geldi.

Adalet Bakanı Tunç alkollü araç, kasten yaralama, örgüt üyeliği gibi suçların cezalarının arttırılacağını söyledi

Ceza İnfaz Kanunu’ndaki düzenleme çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, hangi cezaların ne kadar artırılacağını ilk kez açıkladı.

CHP’li Mahmut Tanal’dan ’19 Mayıs’ mesajı: ‘Gençliğe çağrımızdır; siz olmadan Saray rejimini değiştiremeyiz!’

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili, “Tarih, dün olduğu gibi bugün de vatanı kurtarmak için antidemokratik uygulamalar ve adaletsizlik karşısında susmayan gençliğin hikayesini mutlaka yazacaktır” dedi.

İran ve Azerbaycan’dan ortak askeri tatbikat

Azerbaycan ile İran, Ermenistan işgalinden kurtarılmış Şuşa ve çevresinde ortak askeri tatbikat başlattı.

İsrail saldırılarında 5 gazeteci öldü!

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne düzenlediği yoğun hava saldırılarında, aralarında kadın gazetecinin de bulunduğu 5 basın mensubu hayatını kaybetti.