İsmail Kartal’dan özür dilendi

İsmail Kartal’ın takımı Persepolis deplasmanda Shams Azar’a konuk oldu ve bu karşılaşmada Persepolis rakibine 3-2’lik skorla mağlup oldu. Maçın ardından İsmail Kartal, Shams Azar Teknik Direktörü Mehdi Rahmati’nin elini sıkmayı reddetti. İsmail Kartal yaptığı açıklamada, “Shams Azar takımının hocası su şişesine tokat atarak bize doğru isyanda bulundu ve bu bir saygısızlık olduğu için ben de elini sıkmadım. Zaten bir kaç kere sahaya girerek maç ihlalinde bulundu, atılması gerekirdi” dedi.

Basın toplantısında Shams Azar Teknik Direktörü Mehdi Rahmati konu hakkında konuştu. İsmail Kartal’a saygı duyduğunun altını çizen Rahmati, “Sayın Kartal İran’da bizim misafirimiz ve burada Qazvin şehrinde de bizim misafirimizdir. Maç başlamadan ben saygımdan dolayı kendisine hoş geldin demek için yanına gittim ve kendisi çok iyi karşıladı ve güzel şeyler anlattı. O su şişesi olayına gelince ben hiçbir zaman kendime bu cesareti ve izini vermem ki başka bir hocaya saygısızlıkta bulunayım. Kendisi benden büyük ve bizim son derece kendisine saygı duymamız lazım” dedi.

MEHDİ RAHMATİ ÖZÜR DİLEDİ

Maçın heyecanı ile fark etmeden İsmail Kartal’ı kızdırdığını belirten Rahmati, “Su şişesine maç esnasında maçın stresi ve hırsımdan bir tekme attım ve fark etmedim. Su şişesi kendisine doğru veya kulübeye doğru gitmiş. Benim yardımcılarımdan birisi bana söyledi. Şişe takım müdürü Sayın Afshin Peyrovani’ye doğru gitti ve ben hemen kendisinden özür diledim. Ben böyle bir hoca değilim ve böyle bir davranışta bulunmam zaten. Yensek de yenilsek de benim karşı takım hocalarına saygım sonsuz. Ama kendisi bana kızgın ise haklıdır ve ben bu tribünden kendisine özür dileklerimi ileterek özür dilemek istiyorum. Ama bu olayın arkasında başka bir şey yoktu. Tamamen maç heyecanından doğan bir tepkiydi” dedi.

Related Posts

AB raportörü Amor: İmamoğlu’nun tutuklanması karışık bir sinyal

Avrupa Parlamentosu Türkiye Daimi Raportörü Nacho Sanchez Amor, AB’nin askeri güce dayalı değil, değerler ve demokrasi temelinde inşa edildiğini anımsatarak, “Bir yandan ‘AB üyesi olmak istiyoruz’ diyorsunuz, diğer yandan ana muhalefetin önde gelen figürlerinden biri yargılanıyor. Bu karmaşık bir sinyal” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kapısı çalınan ülke haline geldik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un Fethinin 572. Yıldönümünde Millet Bahçeleri Açılış Töreni’nde konuştu. Erdoğan, “4 yeni millet bahçesini İstanbul’a kazandırıyoruz. İstanbul için şimdiden hayırlı uğurlu olsun” açıklamasında bulundu. ‘Kapısı çalınan ülke haline geldik’ diyen Erdoğan, “Karadeniz’e Osman Gazi gemimizi uğurladık. Orada denizin altında araştırmalar yapıp oralardan doğal gaz çıkararak vatandaşlarımızı çok daha rahatlatacağız” ifadelerini kullandı.

Görenleri hayrete düşürdü! ‘9 canlı’ 6 bacaklı

Kanada’da, Bitsy adı verilen bir kedi görenleri hayrete düşürdü. 1 yaşındaki Bitsy, doğuştan 6 bacaklı olarak sahipti.

DEM Parti’nin TBMM Başkanvekili Pervin Buldan oldu

DEM Parti’nin, TBMM Başkanvekili olarak Pervin Buldan’ı belirlediği öğrenildi.

Bakan Fidan AB Yüksek Temsilcisi ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avrupa Birliği’nin yeni Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Kaja Kallas ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşın sona erdirilmesine yönelik olası diplomatik girişimler ve atılabilecek adımlar detaylı şekilde değerlendirildi.

İstanbul Boğazı’nda gemi trafiği çift yönlü askıya alındı

İstanbul Boğazı gemi trafiği, Osman Gazı Gemisi geçişi nedeniyle çift yönlü olarak askıya alındı.