Derbinin hakemi Yasin Kol’la ilgili flaş iddia: Tanju Çolak açıkladı

Eski futbolcu Tanju Çolak, Beşiktaş’ın Galatasaray’ı 2-1 yendiği derbinin hakemi Yasin Kol’la ilgili dikkat çekecek iddialarda bulundu.

GS Gazete’nin haberine göre Çolak şunları söyledi:

“Frankowski’nin pozisyonu kırmızı kart değil. Hakem sarı kartı verdi. Sen artık VAR’a gidemezsin çünkü hakem o şekilde yorumladı. Hani VAR protokolleri nerede? Şimdi o Yasin Kol gitsin Beşiktaşlıların arasında galibiyete sevinsin. Bütün takdir haklarını Beşiktaş lehine kullandı.

Okan Buruk’a gelelim biraz. Senin Morata’yla ne alakan var? 90 dakika sahada tuttun adamı. Kafa topu alamıyor, hep faul yapıyor. Sahanın içinde yok. Yunus ve Abdülkerim de yok. Galatasaray da mücadele yok. Okan Buruk bu kadar üst üste hata yaparsa oturup kendi düşünecek.

Galatasaraylı futbolcular, Osimhen’e top taşıyamadı. O yüzden Osimhen de kötü oynamış gibi gözüktü. Adam ne yapsın? rakip kovalasın, pas atsın, pozisyona girsin. Hele Galatasaray’ın arka 4’lüsü çok kötü. Savunma arkasına giden her top tehlike. Muslera’nın da yapacağı bir şey yok. Sanchez yenilen ilk golde bakkala gitti resmen. Osimhen’in yerine Ahmed Kutucu alternatif. Abdülkerim’in yerine adam yok. Bu kadroyla şampiyon olman çok zor. Osimhen olmasa Galatasaray ilk 2’ye giremezdi.”

Related Posts

Saray’ın eski başdanışmanı İlnur Çevik’ten Erdoğan’a uyarılar: ‘Seçim 2 yıl içinde yapılmalı, yoksa eyvah!’

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 7 sene başdanışmanlığını yapan İlnur Çevik, Erdoğan’a ‘uyarılarda’ bulundu. Çevik “Türkiye’yi seçime götürmeli, bunun en geç 2 yıl içinde yapılması lazım, yoksa eyvah!” dedi.

6 Şubat depremleri: İsias Oteli davası 16 Temmuz’a ertelendi

6 Şubat depremlerinde yıkılan Adıyaman’daki Grand İsias Otel’e ilişkin kamu görevlileri davası 16 Temmuz’a ertelendi. Otelde 72 kişi hayatını kaybetmişti.

Deprem anını hissetmediler, kaçanları izlediler

Deprem sırasında bir kafede oturan üç yaşlı adam, sarsıntıyı hissetmedi. Çevredekiler panikle kaçarken onlar yerlerinden kıpırdamadan etrafı izledi.

DMM, İstanbul’da yaşanan deprem sonrası gemi iddialarını yalanladı

T.C. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, İstanbul’da yaşanan deprem sonrası gemi iddialarını yalanladı. Açıklamada, “Asılsız iddialara itibar etmeyiniz.” denildi.

Rusya Kiev’i vurdu: 9 kişi öldü, 70’ten fazla yaralı var

Rusya’nın Ukrayna’nın başkenti Kiev’e dron ve füzelerle düzenlediği saldırılarda en az 9 kişinin öldüğü, 70’ten fazla kişinin yaralandığını belirtildi.

İmamoğlu’na Villa İtirafı

İş adamı Adem Kameroğlu, Ekrem İmamoğlu’na villa vererek ruhsat aldığını açıkladı.