Beşiktaş’ta Orkun Kökçü şoku

Beşiktaş’ın Genç Yeteneği Orkun Kökçü’den Üzücü Haber: Şanssızlık Tehlikesi Rövanş Maçına Gölge Düşürebilir!

Beşiktaş’ın Süper Lig’in güçlü takımı, son transferi Orkun Kökçü için endişe verici bir durum ortaya çıktı. Sports Digitale’ın raporuna göre, genç yıldızın bacağında ödem saptandı.

UEFA Avrupa Ligi Rövanşında Şanssız Bir Durumla Karşı Karşıya!

Kara beyazlı takımın Perşembe günü Shakhtar Donetsk ile yapacağı UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında, Orkun’un forma giyme şansı tehlikede. Orkun, Shakhtar Donetsk ile oynanan ilk maçta ilk 11’de sahaya çıkmıştı fakat ikinci yarıda oyundan alınmıştı.

Related Posts

Connect with New Friends on MatchPub – Here’s How!

  Discovering new friendships can feel like a daunting task, especially in today’s digital age. But don’t worry! Social Friend Chat is here to make it easier….

Silivri Belediyesi Yaz Aylarında Yangın Riski İçin Önlemler Aldı

Silivri Belediyesi, yaz aylarında artan yangın riskine karşı sahil ve ormanlık alanlarda izinsiz kurulan çadır, mangal ve semaverlere müdahale etti. Denetimlerin yaz dönemi boyunca süreceği bildirildi.

Iron Maiden’in eski solisti yaşamını yitirdi

Heavy metal dünyasının öncülerinden Iron Maiden’ın orijinal vokalisti Paul Mario Day, 69 yaşında hayatını kaybetti.

Rüşvetle vize başvurusu sınırı aştı

Alman konsolosluklarından vize randevularında araya mafya, bilgisayar korsanları girmişken skandal Berlin’e uzandı. Almanya’nın başkenti Berlin’de, Vatandaşlık Dairesi ve Göçmenlik Dairesi’ne savcılık tarafından baskın düzenlendi. CDU’lu Kai Wagner’in yönettiği Berlin Eyaleti, yolsuzlukla mücadele için yeni bir idari düzenleme getirme kararı aldı.

Bağcılar’da Silahlı Saldırı: 3 Yaralı

Göztepe’deki kafeye motosikletle gelen kişilerce ateş açıldı; 3 kişi yaralandı, polis arıyor.

İngiltere Filistin’i tanıyacak: Başbakan Starmer’dan açıklama

İngiltere Başbakanı Keir Starmer, Filistin’i tanıma sinyali verdi. Starmer, “İsrail Gazze’deki duruma ilişkin somut adımlar atmazsa, İngiltere eylül ayında gerçekleşecek BM Genel Kurulu öncesi Filistin Devleti’ni tanıyacak” dedi.