İsmail Kartal’dan özür dilendi

İsmail Kartal’ın takımı Persepolis deplasmanda Shams Azar’a konuk oldu ve bu karşılaşmada Persepolis rakibine 3-2’lik skorla mağlup oldu. Maçın ardından İsmail Kartal, Shams Azar Teknik Direktörü Mehdi Rahmati’nin elini sıkmayı reddetti. İsmail Kartal yaptığı açıklamada, “Shams Azar takımının hocası su şişesine tokat atarak bize doğru isyanda bulundu ve bu bir saygısızlık olduğu için ben de elini sıkmadım. Zaten bir kaç kere sahaya girerek maç ihlalinde bulundu, atılması gerekirdi” dedi.

Basın toplantısında Shams Azar Teknik Direktörü Mehdi Rahmati konu hakkında konuştu. İsmail Kartal’a saygı duyduğunun altını çizen Rahmati, “Sayın Kartal İran’da bizim misafirimiz ve burada Qazvin şehrinde de bizim misafirimizdir. Maç başlamadan ben saygımdan dolayı kendisine hoş geldin demek için yanına gittim ve kendisi çok iyi karşıladı ve güzel şeyler anlattı. O su şişesi olayına gelince ben hiçbir zaman kendime bu cesareti ve izini vermem ki başka bir hocaya saygısızlıkta bulunayım. Kendisi benden büyük ve bizim son derece kendisine saygı duymamız lazım” dedi.

MEHDİ RAHMATİ ÖZÜR DİLEDİ

Maçın heyecanı ile fark etmeden İsmail Kartal’ı kızdırdığını belirten Rahmati, “Su şişesine maç esnasında maçın stresi ve hırsımdan bir tekme attım ve fark etmedim. Su şişesi kendisine doğru veya kulübeye doğru gitmiş. Benim yardımcılarımdan birisi bana söyledi. Şişe takım müdürü Sayın Afshin Peyrovani’ye doğru gitti ve ben hemen kendisinden özür diledim. Ben böyle bir hoca değilim ve böyle bir davranışta bulunmam zaten. Yensek de yenilsek de benim karşı takım hocalarına saygım sonsuz. Ama kendisi bana kızgın ise haklıdır ve ben bu tribünden kendisine özür dileklerimi ileterek özür dilemek istiyorum. Ama bu olayın arkasında başka bir şey yoktu. Tamamen maç heyecanından doğan bir tepkiydi” dedi.

Related Posts

Rüşvetle vize başvurusu sınırı aştı

Alman konsolosluklarından vize randevularında araya mafya, bilgisayar korsanları girmişken skandal Berlin’e uzandı. Almanya’nın başkenti Berlin’de, Vatandaşlık Dairesi ve Göçmenlik Dairesi’ne savcılık tarafından baskın düzenlendi. CDU’lu Kai Wagner’in yönettiği Berlin Eyaleti, yolsuzlukla mücadele için yeni bir idari düzenleme getirme kararı aldı.

Bağcılar’da Silahlı Saldırı: 3 Yaralı

Göztepe’deki kafeye motosikletle gelen kişilerce ateş açıldı; 3 kişi yaralandı, polis arıyor.

İngiltere Filistin’i tanıyacak: Başbakan Starmer’dan açıklama

İngiltere Başbakanı Keir Starmer, Filistin’i tanıma sinyali verdi. Starmer, “İsrail Gazze’deki duruma ilişkin somut adımlar atmazsa, İngiltere eylül ayında gerçekleşecek BM Genel Kurulu öncesi Filistin Devleti’ni tanıyacak” dedi.

Manisa’da feci kaza: TIR devrildi

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği TIR, üzüm bağına devrildi. Sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.

Başkomiser Namdar Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Kayseri’de meydana gelen kazada ağır yaralanan Başkomiser Aysun Çağla Namdar, yaşamını yitirdi.

Son Dakika… Ekrem İmamoğlu’ndan ‘iddianame’ tepkisi: ‘İzmir’ örneğini verdi!

Son dakika haberi… Tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabı üzerinden “Bakın, İzmir’de farklı bir örnek yaşanıyor. İddialardan bağımsız olarak söylüyorum; orada savcı işini yaptı. Soruşturmayı hızla tamamladı, iddianameyi geciktirmedi, gizli tanık oyunlarına başvurmadı. Şimdi yargılama başlayacak ve inanarak söylüyorum arkadaşlarımızın suçsuz oldukları ortaya çıkacak” mesajını verdi.