Artvin’de fırtına kabusu

Yusufeli’de Fırtına Etkili Oldu: Evlerin Çatıları Uçtu, İş Yerlerinin Masaları Savruldu

Artvin’in Yusufeli ilçesinde yaşanan şiddetli fırtına nedeniyle bazı evlerin çatıları uçtu ve iş yerlerine ait masalar etrafa savruldu. Sağanak yağışın ardından başlayan fırtına, günlük yaşamı olumsuz etkiledi.

Alınan bilgilere göre, ani gelişen fırtına nedeniyle Yusufeli ilçesinde bazı evler zarar gördü. Şiddetli rüzgarın etkisiyle çatılar uçarken, iş yerlerinin masaları ve sandalyeleri de savruldu.

Fırtına esnasında hazırlıksız yakalanan esnaf ve vatandaşlar, korunmak için kapalı alanlara sığındı. Devrilme riski taşıyan eşyaları güvenli alanlara taşımaya çalışan esnaf, koşarak sığınacak yer arayan vatandaşlarla birlikte telaş içindeydi.

Related Posts

Kargo için geldi, hayat kurtardı

Adana’da bir eve kargo getiren görevli, merdivenden düşen 70 yaşındaki kadını görüp hayatını kurtardı.

Akyatan Lagünü’nde Flamingo Şöleni

Adana’daki Akyatan Lagünü, göçmen kuşların mola yeri olarak flamingolarla renklendi.

Son Dakika… Eski CHP’li vekil hayatını kaybetti

Son Dakika Haberi… Eski CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Lale Karabıyık, bir süredir tedavi gördüğü hastanede 59 yaşında hayatını kaybetti.

İmamoğlu’ndan ‘Altan Öymen’ mesajı: ‘Gösterdiği onurlu duruş, demokrasi savunuculara ilham oldu…’

Gazeteci, CHP’nin 5. Genel Başkanı ve gazetemiz yazarı Altan Öymen, 93 yaşında hayatını kaybetti. Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan, Öymen için bir taziye mesajı geldi.

Vietnam’da tur teknesi alabora oldu: 34 ölü, 8 kayıp

Vietnam’da fırtınanın tur teknesini alabora etmesi sonucu çoğu turist 34 kişi hayatını kaybetti, 8 kişiden ise haber alınamıyor.

Enerji ve Maden Düzenlemeleri Meclisten Geçti

TBMM, enerji ve maden sektörüne yönelik önemli düzenlemeleri içeren kanun teklifini kabul etti.