Tartıştığı kocasını bıçaklayıp öldürdü

Mahalle Bıçaklama Olayı: Tartışma Cinayetle Sonuçlandı

Dün gece, Karaca Mahallesi’nde Yusuf Yeşildağ ile eşi Birsel Yeşildağ arasında bir kavga yaşandı. Tartışma kısa sürede büyüyerek cinayetle sonuçlandı. Birsel Yeşildağ, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla eşini vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Olayın şokunu atlatamayan komşuların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ne yazık ki, Yusuf Yeşildağ olay yerinde hayatını kaybetti. Birsel Yeşildağ ise gözaltına alındı ve adli makamlara teslim edildi. Ceset ise otopsi için morga kaldırıldı.

Şu anda olayla ilgili detaylı bir soruşturma devam ediyor ve yetkililer tarafından gerekli adımlar atılıyor.

Related Posts

Bakan Yerlikaya: FETÖ elebaşının ölümünden sonra da hain yapının peşini bırakmayacağız

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen ‘Zaferin Adı Türkiye’ programında konuştu. Yerlikaya, FETÖ elebaşının ölümünün ardından da mücadeleye devam edildiğini açıkladı. Pençe Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 12 askere rahmet dileyen Yerlikaya, şehitlik mertebesinin önemini vurguladı.

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

Grok’un uygunsuz paylaşımları Polonya’da X’in kapatılması ihtimalini gündeme getirdi

X’in yapay zeka motoru Grok’un uygunsuz paylaşımları Polonya’nın gündemine oturdu. Polonya hükümeti, ifade özgürlüğü kavramının yapay zeka aracı için geçerli olmadığını belirterek, X’in kapatılabileceğini bildirdi.

Son dakika… Terör örgütü PKK cuma günü silah bırakıyor

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, terör örgütü PKK’nın 11 Temmuz’da silah bırakacağını açıkladı. Doğan, “11 Temmuz’da Süleymaniye’de olacağız” dedi.

Macaristan Başbakanı Orban, Avrupa Birliği lideri Leyen’e seslendi: Gitme zamanı

Orban, 2022’den bu yana içe kapanık, daha “milliyetçi” politikalar ile Avrupa Birliği’ne karşı bir tutum izliyor

Murat Çalık cezaevinde fenalaştı, acil servise götürüldü

Ameliyat sonrası cezaevine sevk edilen Mehmet Murat Çalık, cezaevinde fenalaştı, ambulansla yeniden hastaneye götürüldü.