Yeni ittifak geliyor! Erbakan sinyali verdi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan Önemli Açıklamalar

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ekol TV’de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erbakan, “Tabii biz Yeniden Refah Partisi olarak 3. Olağan Büyük Kongremize hazırlanıyoruz. İl kongrelerimiz devam ediyor. Her hafta sonu 4 ilde veya 3 ilde il kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. İlçe kongrelerimiz de devam ediyor.” şeklinde konuştu.

Erbakan, üye sayılarının 650 bine ulaştığını belirterek, “Üye sayımızı bu sene içinde 1 milyona çıkarma hedefiyle çalışıyoruz. Üye sayımız şu anda 650 bine ulaştı. Diğer partilerin aksine, biz geçen yıl üye sayımızı 257 bin arttırdık ve büyüme konusunda öne geçtik.” dedi.

Cumhur İttifakı’na kapılarının kapandığını vurgulayan Erbakan, “Biz muhalefetteyiz. Herhangi bir başka ittifak olmadan kendi yolumuza devam ediyoruz. Cumhur İttifakı ile bir araya gelmeyeceğiz.” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi ile olası bir ittifak ihtimaline de değinen Erbakan, “Saadet Partisi ile ortak bir iş birliği olabilir. Aynı kökten geliyoruz, benzer siyasi görüşleri paylaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Erbakan, seçmenin sağ partilerin bir araya gelmesinden memnun olduğunu belirterek, bu tür birlikteliklerin seçmen nezdinde olumlu karşılandığını söyledi. Saadet Partisi’nin oluşturduğu ittifakın ise diğer partilerin de dahil olabileceği bir sürece işaret ettiğini vurguladı.

Related Posts

Ekrem İmamoğlu’nun diplomasının iptali davasında yeni gelişme

Tutuklu İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı İmamoğlu, lisans diplomasının iptal edilmesine ilişkin olarak yaptığı yürütmeyi durdurma talebinin reddedilmesine itiraz etti.

İsrailli eski Başhaham Yitzhak Yosef’ten Netanyahu açıklaması: Ateist olduğu için onun sözüne güvenilmez

Haredilerin dini liderlerinden eski Başhaham Yitzhak Yosef, Ultra Ortodoksları askerlikten muaf tutacak yasa tasarısının kabul edilmemesi halinde ülkeyi topluca terk edecekleri tehdidini yineledi

Batman’da Yaz Kursları Başladı

DENEYAP Atölyesi’nde 50 öğrenci, yaz kurslarında teknoloji ve robotik eğitimi alıyor.

Darıca’da Deprem Anması ve Gelecek İçin Güvenli Yapı Vurgusu

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıl dönümünde, geçmişten ders alarak gelecekte güvenli ve dirençli bir şehir inşa etmeyi amaçladıklarını söyledi. Afetlere hazırlık için yapılan çalışmalara dikkat çekti.

17 Ağustos Depremi’nde hayatını kaybedenler depremin merkez üssü Gölcük’te anıldı

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nde hayatını kaybedenler için depremin merkez üssü Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde Deprem Anıtı önünde anma etkinliği düzenlendi. Duygu yüklü etkinlikte anıta çelek konulup, hayatını kaybedenler için dualar edildi. 17 …

Özge Özpirinçci’nin bazı reklam tekliflerini reddetme nedeni ortaya çıktı

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, reklam projelerine bakış açısını anlatarak anne olduktan sonra marka seçiminde daha da hassas davrandığını vurguladı. Güvenilir bulmadığı hiçbir markayla çalışmadığını belirten Özpirinçci, çocuk ürünü reklamlarında yer almayan nadir oyunculardan biri olduğunu söyledi.