İndirim geliyor! İşte güncel akaryakıt fiyatları

Otogaz Fiyatları Düşüyor, İşte Güncel Akaryakıt Fiyatları!

Brent petrol ve döviz kuru dalgalanmaları, akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre, otogaz fiyatlarında 1.20 TL’lik bir indirim bekleniyor. Bu indirimle birlikte otogazın litresi 25-26 lira aralığına gerileyecek.

Şu anki güncel akaryakıt fiyatları ise şöyle:

İstanbul Avrupa Yakası

  • Benzin litre fiyatı: 45.20 TL
  • Motorin litre fiyatı: 45.41 TL
  • LPG litre fiyatı: 27.39 TL

İstanbul Anadolu Yakası

  • Benzin litre fiyatı: 45.05 TL
  • Motorin litre fiyatı: 45.29 TL
  • LPG litre fiyatı: 26.79 TL

Ankara Akaryakıt Fiyatları

  • Benzin litre fiyatı: 45.81 TL
  • Motorin litre fiyatı: 46.22 TL
  • LPG litre fiyatı: 27.29 TL

İzmir Akaryakıt Fiyatları

  • Benzin litre fiyatı: 46.17 TL
  • Motorin litre fiyatı: 46.56 TL
  • LPG litre fiyatı: 27.24 TL

Related Posts

Satıcının elinde kalan kurbanlıkları Et ve Süt Kurumu alacak

Satıcının elinde kalan kurbanlıkları Et ve Süt Kurumu alacak

Türk Lirası serbest düşüşte: Dolar karşısında alarm veriyor!

Türk Lirası, yılın ilk aylarında değer kaybını derinleştirerek ekonomik endişeleri artırdı. Küresel piyasalardaki olumlu gelişmelere rağmen TL, diğer gelişen ülke para birimlerinin gerisinde kaldı. Yaşanan dalgalanmalar, ekonomideki kırılganlığı bir kez daha gözler önüne serdi.

SGK uzmanı en düşük emekli maaşı için net rakam verdi

Dünya Gazetesi yazarı Özgür Erdursun, 2025 yılı için yapılan enflasyon açıklamaları ışığında, Temmuz ayında en düşük emekli maaşlarının 16 bin 818 TL seviyesinde olacağını öngörüyor. 7 Nisan’da kaleme aldığı yazısında, Temmuz’da emekli maaşlarının 16 bin 500 TL seviyesinde olabileceğini belirten Erdursun, son gelişmelerle bu rakamın biraz daha yükseldiğini ifade ediyor.

Amazon’dan 10 milyar dolarlık yatırım

Amazon, ABD’deki alt yapısını genişletmek adına 10 milyar dolarlık yatırım yapmayı planladıklarını açıkladı.

Nvidia, Microsoft’un tahtını devraldı: En değerli halka açık şirket oldu

Nvidia, Microsoft’un tahtını devraldı: En değerli halka açık şirket oldu

DİSK TÜİK önünde

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve DİSK Yönetim üyeleri enflasyon verileri ardından TÜİK önünde açıklama yapıyor.